Adopteer een alpaca

De meeste alpaca’s die bij ons komen, hebben al veel meegemaakt. Soms is hun vertrouwen in de mens verdwenen. Wij doen er alles aan hen te helpen. Dit kunnen wij echter niet alleen. Daarom bieden wij je de kans samen met je vrienden, je gezin, je schoolklas of zakelijke relatie ons te steunen. Hoe? Adopteer een alpaca voor één jaar bij Stichting Alpaca Rescue Nederland.

Wat houdt dit in?
Je steunt ons met de opvang en draagt zo bij aan het welzijn van het dier.

Wat doen wij?
Wij verzorgen, socialiseren, trainen en rehabiliteren de alpaca’s. Tot welk niveau dit allemaal kan, zal per alpaca verschillen en sterk samenhangen met zijn voorgeschiedenis. Maar wij geven elk dier een warme plek in de stal, ruimte in de wei, gezonde voeding, medische zorg en persoonlijke aandacht.

Wat krijg jij als dank?
We bieden verschillende adoptiemogelijkheden. Je kunt het precies afstemmen op jouw situatie. Zo steun je ons zoals dat bij jou past!

Het is mogelijk om een adoptie pakket verder uit te breiden met deelname aan alpaca activiteiten zoals een wandeling, High Tea of picknick (als jouw adoptie alpaca daar aan toe is) en denk eens aan een overnachting in één van onze leuke, gekke en mooie accommodaties bij jouw adoptie alpaca. We denken graag met je mee om jouw adoptie ervaring zo leuk en compleet mogelijk te maken.

adopteer een alpaca

Ons adoptie-aanbod

Begrippen

Meet & Greet is 1,5 uur in de weide bij de kudde waar jouw adoptie alpaca toe behoort. Wij verzorgen eten wat je de alpaca’s kunt voeren. De meet & greets kunnen in overleg gepland worden op doordeweekse dagen, van maandag t/m donderdag, buiten de vakantieperiodes om. Niet mogelijk in juli en augustus.

Adoptie deelnemerdag is een dag waarop we verschillende alpaca gerelateerde activiteiten aanbieden op onze boerderij. Hierbij ontmoet je bijvoorbeeld alle aanwezige alpaca’s. We organiseren de Adoptie deelnemerdag eens per jaar voor alle adoptie deelnemers.

De overnachting in de Camping Pod kan verzilverd worden van maandag t/m donderdag, buiten de feestdagen en vakantieperiodes om. Niet mogelijk in juli en augustus.