Training halstermak maken van jouw alpaca

In deze training leer je van ons hands on tips en tricks om je eigen alpaca’s halstermak te maken. De training bestaat uit twee delen, die ook onafhankelijk van elkaar geboekt kunnen worden.

Deel 1 is bij ons op de boerderij, deel 2 is op locatie bij jouw eigen alpaca’s.

Halstermak maken deel 1

Je leert onze alpaca’s kennen. We bespreken al je algemene vragen met betrekking tot huisvesting, eten. We behandelen hoe je een vertrouwensband kunt opbouwen met je alpaca’s en delen tips en tricks voor het halstermak maken. Hierna oefen je op onze alpaca’s. Omdat we alpaca’s hebben die zich heel makkelijk laten halsteren kun je de verschillende technieken eigen maken. Daarna oefen je op alpaca’s die minder makkelijk zijn of zelfs op alpaca’s die nog in het begin van het halstermak maken proces zitten. Zo ga je met veel ervaring terug naar huis om daar met je eigen dieren aan de slag te gaan.

Praktische informatie

Locatie: Stichting Alpaca Rescue Nederland / Alpacas Zeelandia
Prelaatweg 69 te Aagtekerke
Gratis parkeren op de parkeerplaats
inclusief koffie/thee en iets lekkers

duur circa 2 uur
prijs: € 96,27 p.p. Maximaal 4 personen

wij raden sterk aan om iedereen die met de alpaca’s omgaat de training te laten volgen. De opbrengst komt 100% ten goede aan de stichting Alpaca Rescue Nederland. De training kan buiten vakantieperiodes en weekenden om gereserveerd worden

alpaca trainingen

Halstermak maken deel 2

In deze training komen wij bij je thuis. We maken kennis met jouw alpaca’s en bespreken waar jij tegenaan loopt. Wat lukt wel en wat lukt niet. Wat wil je graag bereiken. Daarna bekijken we samen hoe je je doel kunt gaan verwezenlijken. We geven je tips specifiek voor jou en je alpaca’s en begeleiden je in de eerste stappen. Zo heb je voldoende handvatten om verder te oefenen.

Praktische informatie

Locatie: bij jouw alpaca’s

duur circa 2 uur, in deze tijd begeleiden we maximaal 2 personen
prijs: €125,35

kilometervergoeding van €0,98 per kilometer vanaf ons adres, Prelaatweg 69 Aagtekerke. De opbrengst komt 100% ten goede aan de stichting Alpaca Rescue Nederland. De training kan buiten vakantieperiodes en weekenden om gereserveerd worden.

Interesse in onze trainingen?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.