Gereserveerd
Fudge (2021), Eros (2021) en Xielas (2021) zeer sociale gezonde jonge mannen. Ze spelen graag met elkaar en zijn reuze nieuwsgierig. Ze zijn dol op lekkere dingen, eten uit de hand, komen wanneer je ze roept, halster mak en trailer mak. Ze genieten van kleine wandelingen en aandacht. Fudge is een echte knuffelkont die graag zijn neus in je hals legt en duidelijk aandacht komt vragen. Fantastische dieren voor elk beginnend alpaca houder. De mannen staan alle drie netjes stil voor het knippen van de nagels en Fudge kan zelfs al op commando zijn pootjes optillen.
Zowel Fudge als Eros zijn deels met de fles grootgebracht. Voor beide mannen is het erg belangrijk ze op tijd te castreren en duidelijk met grenzen verder op te voeden. Vraagprijs voor de drie vrienden is €2950,-

Waarom zijn zij in de rescue terecht gekomen? Alle drie de mannen zijn bij ons gekomen omdat hun moeders niet voldoende melk produceerde en ze nog enkele maanden flesvoeding nodig hadden. Een intensief traject wat niet iedereen kan volhouden.