Twee rustige mannen die een liefdevol thuis zoeken. Pachu (2017) is een kleine dikkert. Zijn verhoudingen kloppen niet helemaal. Zijn pootjes en nek zijn te kort voor zijn grote lichaam. Al met al een markante verschijning. Pachu heeft last van zijn heupen en zal nooit uitbundig rennen of spelen. Daarom is het van groot belang dat hij in een rustige kudde geplaatst wordt. Hij zal alle conflict uit de weg gaan en gaat het liefste zijn eigen gang.

In de rescue heeft hij Lonan gevonden als maatje.

Lonan (leeftijd onbekend) kampte met ondervoeding. Hij is klein van stuk en heel voorzichtig. Nu hij op een stevig voedsel regime zit komt hij langzaam aan en keert ook zijn levendigheid terug. Hij heeft lieve oplettende grote ogen en snuffelt zachtjes aan je hand of gezicht. hij eet graag uit de hand en geniet van rust en ruimte om samen met Pachu rond te scharrelen.

Vraagprijs voor Lonan en Pachu samen is € 525,-

Ze kunnen beide goed opschieten met Elan, Sing en Willem.

Waarom zijn de in de rescue? Pachu had geen aansluiting in de kudde waar hij vandaan komt. De dominante, strijdende mannen joegen hem angst aan. Hij trok zich veel terug in een hoekje van de weide en lag hele dagen met afgewende kop op de grond. Hij kan zich absoluut niet staande houden in een dominante kudde. Bij ons loopt hij tussen de jonge, net afgespeende veulens, samen met zijn maatje Lonan en Elan, Sing en Willem.

Lonan kon door ondervoeding nauwelijks meer op zijn pootjes staan. Het lukte de vorige eigenaar niet om hem de zorg te bieden die nodig was. Inmiddels is hij al flink aangesterkt en kan hij samen met zijn maatje Pachu op zoek naar een nieuw thuis.

Pachu

Lohan