Paco

Paco is een gezonde jonge en enthousiaste ruin van 6 jaar. Hij is wit met mooie lange wimpers. Hij speelt graag de baas over een kleine kudde en kan zeker wat stabiliteit en duidelijkheid brengen in een kudde waar onduidelijkheid heerst in de rangorde. Paco is fors en stevig gebouwd. Vriendelijk naar volwassenen, kinderen en andere dieren. Nog niet 100% halstermak maar over een paar weken zal hij dit zeker zijn. evenals verkeersmak en trailer mak.

Vraagprijs voor Paco: €485,-

Waarom is Paco in opvang? Hij stond samen met twee vrienden. Helaas is door fysieke mishandeling van één van zijn maatjes (niet door de eigenaar) de balans en het vertrouwen verstoord geraakt. Paco werd behoorlijk gekleineerd door de mishandelde alpaca en had erg te leiden onder de stress die dit met zich mee bracht. uiteindelijk is er door de eigenaren besloten afstand te doen van de drie en zijn zij met niet getraumatiseerde alpaca’s verder gegaan.
Paco is nu enige tijd bij ons en vertoont geen afwijkend alpaca gedrag. hij is sociaal en geniet van op onderzoek uitgaan in de weides en rennen met zijn kudde genootjes.
Kan jij Paco een fijne toekomst bieden met leeftijdsgenootjes? Wij zijn ervan overtuigd dat hij zich snel aan je zal hechten en dat je veel plezier aan hem zult beleven.