Sing (2006) en zijn maat Willem (2006). Of eigenlijk, Willem en Sing. Willem heeft na het overlijden van zijn maatje Kiske een nieuwe steun en toeverlaat gevonden: Sing. Hij volgt Sing op de voet. Sing is gepensioneerd dekhengst en staat graag met uitzicht op dames. Zowel Sing als Willem behoeven door hun wat hogere leeftijd extra aandacht. Het is belangrijk dat ze voldoende voer krijgen om op gewicht te blijven. Willem heeft een tijd last gehad van het overlijden van zijn Kiske en is behoorlijk afgevallen. Inmiddels zit hij in een goede stijgende lijn maar beide mannen dienen goed verzorgd en vertroeteld te worden. Het zijn geen mannen om alleen te staan, ze hebben echt maatjes nodig, maatjes die niet dominant zijn. Vraagprijs voor Sing en Willem is: €1270,-
Sing kan springen wanneer je hem niet duidelijk begroet wanneer je de stal of de weide in komt. Duidelijk begroeten is: aanhalen en vast pakken.

Ze kunnen goed samen met Florus en Gentle.

Waarom zijn ze in de rescue?
Sing: gepensioneerd dekhengst, kwam samen met ‘zijn’ kudde merries. Zijn eigenaren werden door de provincie uitgekocht in verband met een te verbreedde weg.
Willem: kwam samen met Kiske, zodat we Kiske rustig konden laten inslapen en een maatje vinden voor Willem. Helaas werd zijn eigenaar ernstig ziek en zal Willem niet meer terug naar huis gaan.