Dani, (wit, ruin, 2027) is een vrolijke, rustige man. Hij ervaart steun aan de meer dominante oudere dieren en scharrelt graag op zijn eigen tempo door de weide. Hij is heel lief, loopt makkelijk mee aan de lijn na zijn castratie in januari 2023 is hij echt tot rust gekomen. Dani is gek op spelletjes spelen, zo geniet hij van om omstebeurt de berg in de weide op te rennen, gekke bokkensprongen maken wanneer het tijd is om te gaan eten.

Sing (wit, hengst, 2006) eigenwijze oude dekhengst. Hij wil je fysiek begroeten wanneer je de weide in komt. Vergeet je dit dan duwt hij zijn snuit tegen je zij of buik, net zo lang totdat je hem aanhaalt en duidelijk begroet: ‘Hey Sing’. Daarna gaat hij weer zijn eigen weg. Merk je zijn duwende neus niet op? Dan springt hij zachtjes tegen je aan. Sing loopt gemakkelijk mee aan de lijn en geniet van een klein ommetje.

Willem (wit, ruin, 2006) is Sing’s schaduw. Wanneer Sing achter een bosje verdwijnt gaat Willem snel achter hem aan. Ze doen werkelijk alles samen en slapen naast elkaar. Willem is lief, rustig en voorzichtig aanhankelijk. Hij laat het voortouw graag nemen door Sing. Wanneer Willem je vertrouwd komt hij vlak bij je staan om uit je hand te eten. Hij is dol op water. Zwembadje, regenplas, vijver. Je maakt hem er ontzettend gelukkig mee. Willem loopt gemakkelijk mee aan de lijn en geniet van een klein ommetje.

Vraagprijs voor de drie mannen: €750,-

Waarom zijn ze in de rescue?
Dani is tot twee keer toe door een scheerder mishandeld. Dit zorgde voor veel stress en vanuit de ontstane angst en stress reageerde hij agressief op zijn kudde genoten en mensen. Inmiddels is hij rustig, handlebaar, eet uit de hand, speelt. Het is een dier wat liever confrontaties uit de weg gaat.

Sing: gepensioneerd dekhengst, kwam samen met ‘zijn’ kudde merries.

Willem: kwam samen zijn maatje Kiske, zodat we Kiske rustig konden laten inslapen en een maatje vinden voor Willem. Helaas werd zijn eigenaar ernstig ziek en kon Willem niet meer terug naar huis.