Willem () Heeft zijn hele leven samen geleefd met zijn maatje Kiske. Omdat Kiske erg ziek was en veel pijn leidde zijn zij samen naar ons in de rescue gekomen. Het doel was om Kiske vredig en zonder stress in te slapen en een maatje zoeken voor Willem, waarmee hij weer terug zou gaan naar zijn eigen thuis.
Wij hebben beide mannen in enkele dagen, vanaf het moment van ophalen, bekend gemaakt met uit de hand eten en komen op commando. Zo konden wij Kiske op een rustige manier benaderen, vastpakken en euthanaseren.
Willem heeft veel gerouwd om zijn maatje en tijd nodig voordat hij in de oudere mannen kudde ging integreren. Inmiddels heeft hij zijn draai gevonden en in Sing een maatje gevonden. Samen zie je ze door de weides struinen, dames bekijkenen jonge mannen corrigeren wanneer die te lang en te wild spelen.

Door omstandigheden in Willem’s thuissituatie zal hij niet meer terug gaan. Wij concentreren ons op dit moment op het stabiliseren van zijn gezondheid en aankomen van ettelijke kilo’s. Willem is inmiddels halstermak, trailer mak en verkeersmak. Binnenkort overleggen wij met Willem’s vorige eigenaren wat zij voor toekomst wensen hebben voor Willem.

Wordt jij adoptie ouder van Willem? Daarmee steun je niet alleen hem maar alle rescue’s die de extra zorg en aandacht zo hard nodig hebben!